Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herman Van Holsbeeck komt met felicitaties voor Club Brugge

Herman Van Holsbeeck (Anderlecht)

Neen, het was woensdag niét het avondje van RSC Anderlecht. Onze rivaal sleepte geen enkele prijs in de wacht en zag tot zijn eigen verbazing dat Łukasz Teodorczyk – ondanks duidelijke afspraken vooraf – zijn kat stuurde naar het Gala van de Gouden Schoen. 

Vorig jaar was AA Gent de slokop, deze keer Club. De Paars-Witte delegatie moest dus voor het tweede jaar op rij lijdzaam toekijken hoe de concurrenten hun goeie prestaties beloond zagen worden. Zelfs de traditionele ‘Belofte van het Jaar’ voor Youri Tielemans zat er deze keer niet in.

“Je moet kunnen winnen en je moet kunnen verliezen”, aldus Herman Van Holsbeeck. “De slechtste plaats voor Anderlecht is altijd de tweede plaats. Het enige dat ik kan doen is Club Brugge feliciteren met zijn Gouden Schoen en er zelf alles aan doen om dit jaar kampioen te worden en in 2018 een speler hier op het podium van de Gouden Schoen te krijgen.”

Tot slot duwde de manager van RSCA zijn ploeg in de underdogpositie voor het kampioenschap. “Op Anderlecht spelen wij alle jaren om de titel, maar we weten dat Club Brugge de favoriet is. Toch gaan we er alles aan doen om terug die titel te pakken”, klinkt het tegenover Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws