Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grote lof voor meesterzet Preud’homme: “Hoe geniaal kun je zijn?”

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge heeft gisterenavond gedemonstreerd tegen Zulte Waregem en veegde de nummer drie met 5-0 van de mat. Dat was onder meer te danken aan enkele uitstekende tactische zetten van Michel Preud’homme, die onder meer verraste door Ruud Vormer opnieuw op rechtsachter te posteren.

Ook bij Het Laatste Nieuws waren ze aanvankelijk verrast. “Nog liever dát dan Cools in de defensie te droppen om zo de ‘Bronzen Schoen’ naar zijn beste positie te schuiven”, merkt de krant op. Maar ook zij zagen dat de keuze van Preud’homme al na vier minuten zijn vruchten afwierp toen Vormer een voorzet aan de tweede paal binnenkopte.

“De hele bank van Club keek naar Preud’homme alsof ze een geest hadden gezien. Kinesist Jan Van Damme, doorgaans de nuchterheid zelve, zag je zo denken: ‘Hoe geniaal kun je zijn, grote manitou?’ Preud’homme aanschouwde stoïcijns de dolle taferelen – dat hoort zo.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws