Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Fran Brodic

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic was één van de namen die de voorbije maanden vaak over de lippen ging als er naar de beloften van Club Brugge verwezen werd. De 20-jarige Kroaat is een echte doelpuntenmachine bij de ploeg van Sven Vermant, maar kreeg nog nooit een kans in het eerste elftal van Blauw-Zwart. Mogelijk komt daar nu verandering in.

Heel wat fans vragen zich al langer af waarom een spits met zo’n fantastische statistieken geen kans op het hoogste niveau krijgt, maar dat zou zo zijn redenen hebben. Volgens HLN liet Brodic in het verleden meermaals de kans onbenut om zich voor de ogen van Michel Preud’homme in de kijker te ‘trainen’. Wellicht krijgt de jonge aanvaller daar nu opnieuw de kans toe, aangezien hij door zijn goeie prestaties in de A-kern is opgenomen.

Brodic streek in de zomer van 2014 in Jan Breydel neer, maar geraakte tot dusver niet verder dan trainingssessies met de grote jongens. Vorig jaar werd de vlot scorende spits nog uitgeleend aan Antwerp, maar bij The Great Old kwam hij – onder meer door blessures – niet verder dan één invalbeurt tegen Tubeke (57′). In de winterstop was er ei zo na een akkoord over een uitleenbeurt naar Cercle Brugge, maar onze groene buren vonden hem te duur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws