Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Fanatisme? Laten we eerlijk zijn, dat komt bij Club Brugge altijd van de twaalfde man”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge verloor zondagavond met het kleinste verschil van Sporting Lokeren. Michel Preud’homme beseft dat Blauw-Zwart heel wat kansen bij elkaar voetbalde, maar het ontbrak zijn manschappen aan scherpte. 

“Ik had van mijn ploeg meer fanatisme verwacht in de zone van de waarheid”, vertelt MPH op de officiële website. “De conclusie is dat we te weinig scoren op verplaatsing. Op Standard wel, maar niet op Anderlecht, Gent, Zulte Waregem en op Lokeren. In de Play-Offs vorig jaar hadden we net wel die wil, drang en fanatisme, waardoor het ook buitenshuis lukte. Dat fanatisme moet zo vlug mogelijk terugkomen, want dan hadden we misschien vier keer gescoord.”

Volgens Aad de Mos ligt de oplossing bij het Brugse publiek. “Het fanatisme komt bij Club Brugge altijd van de twaalfde man, daar moeten we eerlijk in zijn. En dat geeft ook adrenaline aan de coach”, klinkt het in Stadion.

“Ik kan me zelf nog wedstrijden herinneren als trainer van Anderlecht, op bezoek bij Club Brugge. Als het daar tegenzit, dan is het een lijdensweg voor een coach. Dat heeft Hein Vanhaezebrouck ook al mogen ondervinden. Dat is verschrikkelijk wat er dan achter en rond je gebeurt. En dat allemaal dankzij de twaalfde man, die ook in de Play-Offs weer van de partij zal zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws