Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dubbele uithaal richting Verhaeghe: “Enkel een blinde ziet dat niet”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Bart Verhaeghe combineert zijn voorzitterschap bij Club Brugge met een functie als vicevoorzitter bij de Belgische Voetbalbond. Daarnaast heeft onze president zin voor ondernemen en hoopt hij dat zowel een nieuw Blauw-Zwart voetbalstadion als Uplace straks verwezenlijkt worden.

Naast Club wil ook Anderlecht een nieuwe voetbaltempel, maar de piste van het Eurostadion lijkt niet langer een optie. En ook de Rode Duivels zien een vaste thuisbasis niet zitten. Zij willen straks liever in verschillende stadions in België spelen.

Brussels minister Guy Vanhengel haalt uit naar de rol van onze voorzitter in het dossier van het Eurostadion. “Er stelt zich een enorm belangenconflict. Enkel een blinde ziet dat niet”, klinkt het. “Vanhengel suggereert zo dat Verhaeghe concurrent Anderlecht niet in het Eurostadion wil zien én tegen het hele Neo-project op de Heizel is, als man van concurrent Uplace”, voegt Het Nieuwsblad eraan toe.

De uithaal van Vanhengel ligt in de lijn van het dreigement van Brussels schepen Alain Courtois om Parking C op de Heizel te sluiten als de bekerfinale daar plaatsvindt. Courtois is overigens eveneens niet te spreken over het feit dat Verhaeghe zich tegen het Eurostadion uitsprak. Hij verwacht meer enthousiasme van de KBVB.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws