Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Donderslag bij heldere hemel: Stijnen ontslagen bij Sporting Hasselt

Stijn Stijnen (Club Brugge)

Stijn Stijnen is maandagavond op een uitzonderlijke raad van bestuur ontslagen als trainer van Sporting Hasselt. Waarom de gewezen doelman van Club Brugge plots moet opkrassen bij de club uit eerste amateurliga is momenteel nog niet helemaal duidelijk. 

Het bestuur kwam met een korte verklaring. “We hebben deze beslissing genomen in het belang van de club. Er was een verschil in visie tussen het bestuur en Stijn Stijnen over hoe het dit seizoen op sportief vlak verder moest. We wensen Stijn Stijnen wel te bedanken voor zijn inzet voor Sporting Hasselt”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

De ex-Rode Duivel werd op basis van deze beelden vorige week nog voor 8 maanden geschorst door de KBVB, maar dat zou niet de enige reden voor het ontslag zijn. Stijnen hielp Hasselt eerst als voorzitter en daarna als trainer aan twee promoties. Naar verluidt geeft hij dinsdagavond een persconferentie om een en ander op te helderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws