Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dolgelukkige Izquierdo komt nog eens terug op misgelopen transfer naar Hamburg

Dolgelukkige Izquierdo komt nog eens terug op misgelopen transfer naar Hamburg

Zélfs José Izquierdo verloor door alle aandacht even zijn kalmte in aanloop naar de bekendmaking van de Gouden Schoen 2016, maar achteraf kon de Colombiaanse flankaanvaller zijn grote glimlach opnieuw bovenhalen. 

Izquierdo begint met een woordje van dank. “Ik wil iedereen bedanken: Rafa, Ruud, Timmy en alle andere ploegmaats, de coach en de hele staf, Vincent, Bart, alle fans,… Het is moeilijk om zoveel alleen te zijn zonder familie en daarom wil ik al deze mensen bedanken. Zij geven me veel vertrouwen en in ruil daarvoor wou ik hier mijn kunstjes tonen. Dit is daarvoor een mooie bekroning die heel veel voor mij betekent.”

En dan te denken dat Joske vorige zomer ei zo na andere oorden opzocht na een bod van 12 miljoen euro van Hamburg… “Het was een moeilijke beslissing, maar ik ben blij dat ik hier gebleven ben. Mijn focus ligt volledig op Club en we willen met z’n allen opnieuw kampioen worden. We hebben veel kwaliteitsvolle spelers en dus heb ik er alle vertrouwen in dat we ons doel kunnen bereiken”, klinkt het op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws