Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dirar zegt ‘geen neen’ tegen deze twee Belgische ploegen: “Ik wil zeker terugkeren”

Nabil Dirar (AS Monaco)

Nabil Dirar vertoefde van 2008 tot 2012 bij Club Brugge en stond in Jan Breydel vooral bekend om zijn individuele actie en goeie voorzet. Dat was ook AS Monaco niet ontgaan, de club uit het prinsdom telde dan ook zo’n 7,5 miljoen euro neer voor de 30-jarige Marokkaan.

Dirar zit intussen al meer dan vijf jaar in Frankrijk, maar komt dit seizoen nauwelijks nog aan spelen toe. De vleugelspits moet vooral tevreden zijn met korte invalbeurten. Afgelopen winter informeerde Club naar Dirar, maar AS Monaco wilde hem niet laten gaan. De Monegaskische club telt momenteel immers drie punten voorsprong op het PSG van Meunier en droomt van het kampioenschap.

Op termijn ziet Dirar een terugkeer naar de Jupiler Pro League wel zitten. “Ik denk er alleszins over na. Als ik nog 100% ben, dan wil ik zeker terugkeren. Ik zal niet naar België afzakken omdat ik het niet meer kan opbrengen. Welke ploegen? Club Brugge of Westerlo, of iemand anders. Ik hou van voetbal en ik hou van België”, klinkt het in Sport/Footmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws