Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse schiet met scherp richting Preud’homme: “Vind ik niet kunnen”

Marc Degryse (analist)

Club Brugge komt dit seizoen niet meer in actie op het Europese toneel, waardoor Blauw-Zwart zich volledig kan focussen op het verlengen van zijn landstitel. Twee jaar geleden waren de rollen omgekeerd, maar deze keer moeten concurrenten als Anderlecht, AA Gent en Genk hun Europese midweekmatch tegen het weekend verteerd zien te krijgen.

Marc Degryse komt nog eens terug op de manier waarop Club zich in de Champions League presenteerde. “Ik vind het niet kunnen dat sommige clubs Europees een halve B-ploeg opstellen, zoals Preud’homme dat deed en zoals Tottenham dat soms deed”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Al beseft de analist dat Europees voetbal wel degelijk een nadeel kan zijn. “Haal je de kwartfinale te midden van de Play-Offs, zoals Club Brugge twee jaar geleden (tegen Dnipro, nvdr), dat is iets anders. Maar in oktober of november moet je toch met je beste ploeg gaan spelen in Leicester, want dan wordt de zondag daarop niet beslist over de titel”, besluit Degryse klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws