Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter blikt al grappend vooruit op clash met Club Brugge

Tom De Sutter (Club Brugge)

Tom De Sutter vertoefde van 2013 tot 2015 in Jan Breydel, maar verkaste daarna naar Bursaspor. Een sportief teleurstellend Turks avontuur bracht hem bij Sporting Lokeren, dat zondag op Daknam de gastheer is voor zijn ex-ploeg.

De Sutter gaf eerder al aan dat het missen van de Brugse kampioenenviering hem toch een beetje pijn deed. “Het blijft speciaal om tegen Club te spelen, omdat ik er nog veel spelers ken. Bij Anderlecht (waarvoor hij van 2009 tot 2013 uitkwam, nvdr) is dat ondertussen al een pak minder. Al heb ik bij beide ploegen veel waardering gevoeld van supporters en bestuur.”

“Spijt van mijn vertrek bij Club heb ik niet, mijn laatste jaar daar was heel goed”, vertelt de 31-jarige aanvaller. “Europees zijn we ver geraakt, we wonnen de beker en deden in de Play-Offs lang mee voor de titel. Niets garandeerde mij dat het seizoen erop even succesvol zou zijn.” En dus ging hij resoluut voor zijn eerste buitenlands avontuur.

“Bij Bursaspor was het sportief minder, maar toch kijk ik er met plezier op terug omdat ik er veel tijd kon doorbrengen met mijn gezin. Het enige dat ik mis, is een WK of EK – en ik denk niet dat dat er nog van zal komen”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine. Lokeren-trainer Rúnar Kristinsson rekent straks op onze gewezen spits voor doelpunten. “Of ik nog weet welke de zwakke knie is van Engels? Zijn schouder en heup ook niet vergeten hé”, grapt De Sutter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws