Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Bock verklapt grappig kleedkamerverhaal: “Als Simons zich komt douchen, dan…”

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)
Dat iedereen bij Club Brugge enorm respect heeft voor Timmy Simons, dat wisten we al. Maar dat onze kapitein ook een persoonlijke douche heeft in de kleedkamer van blauw-zwart, wisten we nog niet.

“Iedereen heeft zijn status, maar ik kom goed overeen met iedereen”, zegt Laurens De Bock in Het Nieuwsblad. “Om een voorbeeld te geven: ik ga niet de douches binnenwandelen en een jonge gast wegjagen omdat hij onder mijn kraan staat. Timmy Simons heeft dat privilege toch sowieso al.” (lacht)

Iets wat de verdediger toch moest verduidelijken… “In onze douches is er één kraan die groter is dan de andere, een beetje zoals een regendouche. Als Timmy zich komt douchen weet iedereen dat die kraan voor hem is. Niet omdat hij die heeft opgeëist, wel omdat iedereen spontaan uit respect weggaat voor hem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws