Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Westerlo en Club Brugge

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge wil zich vanavond op het veld van KVC Westerlo herpakken na de nederlaag tegen Sporting Lokeren. Michel Preud’homme verwacht een zege en die is mogelijk ook nodig om na deze speeldag aan de leiding te blijven.

Club Brugge telt momenteel 52 punten. Anderlecht heeft hetzelfde aantal punten, maar omdat blauw-zwart een wedstrijd meer gewonnen heeft, staat het eerste. Mits puntengewin tegen Westerlo, komt Club minstens tot zondagavond alleen aan de leiding.

Michel Preud’homme verwacht een reactie van zijn spelers na de nipte nederlaag in Lokeren. Anthony Limbombe (pubalgie), Tomas Pina (spierscheur), Benoit Poulain (dij) en Ricardo van Rhijn (enkel) zijn allen geblesseerd. Bij Westerlo kan Jacky Mathijssen over een fitte kern beschikken, alleen Carlos Strandberg is er niet bij.

Preud’homme pakt tegen de Kemphanen uit met een 3-5-2 en geeft de voorkeur aan Dorin Rotariu. De winteraanwinst neemt de plaats in van Lior Refaelov, die het de laatste weken wat moeilijker heeft. Mathijssen tovert twee witte konijnen uit zijn hoed: Maxime Annys en Benjamin De Ceulaer.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Denswil, Simons, Engels, Cools, Vormer, Claudemir, Izquierdo, Rotariu, Vanaken en Vossen

Wisselspelers: Horvath, De Bock, Palacios, Immers, Refaelov, Diaby en Wesley

Opstelling Club Brugge

Opstelling Westerlo

Van Langendonck, Miletic, Christensen, Heylen, Daems, Annys, Hyland, Rommens, De Ceulaer, Ganvoula en Acolatse

Wisselspelers: Van Hout, Apau, Henkens, Ruyssen, Schuermans, Nikolic en Buyens

Dirk Deferme voorspelt Westerlo – Club

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws