Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Charleroi

Vossen - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge wil zondagnamiddag de nederlaag tegen AA Gent doorspoelen met een driepunter tegen Sporting Charleroi. Door het puntenverlies van Anderlecht op bezoek bij Lokeren (0-0) kan Blauw-Zwart bij een overwinning drie punten uitlopen.

Michel Preud’homme kan tegen de Carolo’s niet rekenen op geblesseerden Tomas Pina, Anthony Limbombe, Benoit Poulain en Ricardo van Rhijn. Ook Dion Cools ontbreekt vanwege zijn vijfde gele kaart in de Ghelamco Arena.

Winteraanwinst Dorin Rotariu zat meteen in de selectie, maar start op de bank. Felice Mazzu kan op zijn beurt niet rekenen op Clément Tainmont. De heenmatch eindigde op 1-0 na een laat kopbaldoelpunt van Chris Bedia.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Denswil, Engels, Palacios, Simons, Vormer, Vanaken, Refaelov, Izquierdo en Vossen

Wisselspelers: Horvath, Touba, Claudemir, Immers, Rotariu, Diaby en Wesley

Opstelling Charleroi

Penneteau – Dessoleil, Martos, Willems, Marinos – Diandy, Baby, Hendrickx – Benavente, Harbaoui, Bedia

Wisselspelers: Mandanda, Boulenger, Pollet, Mata, Marcq, Remacle en Fall

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws