Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club neemt opvallende maatregel om Limbombe weer fit te krijgen

Anthony Limbombe (Club Brugge - KV Mechelen)

Anthony Limbombe wierp zich dit seizoen na een korte inloopperiode al snel op tot een waardevolle kracht op de flank bij Club Brugge. Een échte vaste basisplaats kon hij echter nog niet afdwingen door een vervelende blessure.

Limbombe sukkelt al sinds half september met een pubalgie. Omdat Michel Preud’homme zijn flankspeler echt nodig had, bleef hij nog tot december voortspelen. Sinds de wedstrijd op Anderlecht (11 december) kwam hij niet meer in actie.

Aanvankelijk kreeg Limbombe zes weken rust voorgeschreven, maar ondertussen is hij nog altijd niet terug. Het Laatste Nieuws weet dat Club hem nu naar Italië gestuurd heeft, waar hij op consultatie gaat bij Jean-Pierre Meersseman, de gerenommeerde Belgische sportarts die bekend werd met het MilanLab. Een operatie zou volgens Club gelukkig wel nog niet aan de orde zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws