Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club moet het zonder een pak spelers stellen tegen Charleroi

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Zondagnamiddag krijgt Club Brugge voor de derde keer op vier speeldagen een ploeg die voor de top zes speelt voor de kiezen. Na Standard en AA Gent volgt nu Sporting Charleroi. Michel Preud’homme kan niet op een volledige kern rekenen voor die partij.

Vijf spelers ontbreken in de 20-koppige wedstrijdselectie van Club. Dion Cools is geschorst nadat hij in Gent zijn vijfde gele kaart pakte. Tomas Pina, Anthony Limbombe, Benoit Poulain en Ricardo van Rhijn liggen dan weer in de lappenmand. Nieuwkomer Dorin Rotariu is er voor het eerst bij, ook trainees Verburgh, Touba en Vlietinck maken opnieuw hun opwachting.

Ook bij Charleroi staan er nog vraagtekens achter enkele sterkhouders.  Clément Tainmont is sowieso al out en ook achter de naam van Damien Marcq staat nog een vraagteken. David Pollet keert normaal gezien wel terug bij de Carolo’s.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Palacios, Engels, Denswil, Verburgh, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Vlietinck, Wesley, Vossen, Diaby en Izquierdo

Selectie Charleroi

Doelmannen: Baume, Penneteau en Mandanda

Verdedigers: Dessoleil, Marinos, Martos, Willems en Mata

Middenvelders: Baby, Benavente, Fall, Hendrickx, Remacle en Marcq

Aanvallers: Bedia, Bakar, Harbaoui, Pollet

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws