Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club mist vier spelers in West-Vlaamse derby, maar ook bij Zulte ontbreken drie basispionnen

Vossen - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Vrijdagavond ontvangt Club Brugge met Zulte Waregem de nummer drie uit de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart hoopt opnieuw de drie punten thuis te houden en zo de druk te leggen bij Anderlecht, dat donderdagavond in Zenit speelt en zondag thuis aan de bak moet tegen KRC Genk.

Michel Preud’homme kan tegen Essevee nog altijd niet rekenen op geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie) en Benoît Poulain (dij). De revalidatie van Ricardo van Rhijn (enkel) en Tomás Pina (spierscheur) gaat de goede kant uit, maar ook zij ontbreken nog in de wedstrijdselectie.

Francky Dury kan op zijn beurt niet rekenen op sterkhouders als Timothy Derijck en ex-speler Davy De fauw. Ook Christophe Lepoint moet de match tegen de landskampioen aan zich voorbij laten gaan. Marvin Baudry is tot slot onzeker.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Cools, Palacios, Engels, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Vlietinck, Wesley, Vossen, Diaby en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws