Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club krijgt slecht nieuws over geblesseerde Poulain’

Benoît Poulain (Club Brugge - KV Mechelen)

Benoit Poulain is aan een sterk seizoen bezig bij Club. De centrale verdediger ontpopte zich voor Nieuwjaar tijdens de blessure van Björn Engels tot een sterkhouder in de defensie en bleef ook na diens terugkeer nog staan, vaak in een driemansdefensie. De wedstrijden tegen Waasland-Beveren en AA Gent moest hij echter missen door een blessure.

En ook zondag tegen Sporting Charleroi zal Poulain er niet bij zijn. Michel Preud’homme vertelde vrijdag op de persconferentie dat de Fransman nog altijd niet meetrainde. Het Nieuwsblad weet dat bij een bijkomende scan aan het licht gekomen is dat hij een scheurtje in de bil heeft.

Daardoor zou Poulain nog minstens twee weken aan de kant staan. Daardoor zit Preud’homme niet al te dik in de centrale verdedigers. In principe houdt hij enkel nog Engels en Denswil over. Simons kan eventueel nog depanneren, anders moet Preud’homme al teruggrijpen naar de onervaren jonkies Verburgh en Lemoine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws