Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club haalde bijna andere Roemeen dan Rotariu: “Ik kon het niet maken”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge kwam in zijn zoektocht naar een bijkomende flankaanvaller deze winter uiteindelijk uit bij Dorin Rotariu, nadat het eerst een groot aantal andere pistes bewandeld had. Daar zat ook een andere Roemeen bij, want Club werd zeker dinsdag nog nadrukkelijk gelinkt aan Andrei Ivan.

De interesse in de 20-jarige aanvaller was volgens de voorzitter van diens club Universitatea Craiova héél concreet. “Alles was geregeld, we hadden een akkoord met Club Brugge over een transferbedrag van drie miljoen euro en een percentage op de mogelijk doorverkoopsom”, vertelt Marcel Popescu zelfs aan Gazeta de Sud.

“Ik kon het niet maken tegenover de supporters om hem te laten gaan, nadat ik Bogdan Vatajelu (een andere sterkhouder die naar Sparta Praag trok, red.) al had verkocht. Waardigheid en geloofwaardigheid tegenover onze fans is zeer belangrijk. Ik ben wel blij dat Dinamo hiervan kon profiteren en er nu een ander Roemeens talent speelt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws