Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien veel uitblinkers, maar één man steekt er bovenuit: “Wat een krijger”

Club-fan juicht

Club Brugge was tegen Zulte Waregem 90 minuten lang heer en meester en won met maar liefst 5-0. Blauw-Zwart heeft zo opnieuw 3 punten voorsprong op Anderlecht, dat zondag thuis speelt tegen KRC Genk.

De Brugse aanhang kon vrijdagavond genieten van een stressloze match tegen Essevee. Ruud Vormer vond immers al na 4 minuten de weg naar doel. Nog in de eerste helft stonden ook Bjorn Engels en José Izquierdo op het scorebord. Net voor het rustsignaal tekende Vormer voor zijn tweede van de avond.

In een overbodige tweede helft mocht de Brugse topschutter ook nog zijn goaltje meepikken. Jelle Vossen maakte er vanop de stip 5-0 van. De Blauw-Zwarte aanhang zag niets dan uitblinkers, maar de prestatie van Ruud Vormer – als rechtsback nota bene – was volgens de meerderheid toch het meest opvallend. Een bloemlezing. Je kan hier overigens alle doelpunten bekijken.

Club-fans genieten met volle teugen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws