Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien 3 uitblinkers tegen Charleroi: “Volgende match in de basis aub”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft zijn nederlaag tegen AA Gent doorgespoeld met een overwinning tegen Charleroi. Blauw-Zwart speelde een zwakke eerste helft, maar kwam na de pauze een stuk beter voor de dag.

Michel Preud’homme zag dat zijn manschappen een ongeïnspireerde indruk lieten in de eerste 45 minuten. De Carolo’s hadden het betere van het spel en kregen ook een uitstekende kans. Chris Bedia schoot het leer echter van dichtbij onbegrijpelijk over.

Aan de rust greep Preud’homme in door Helibelton Palacios naar de kant te halen, omdat de Colombiaanse rechtsachter te veel balverlies leed. Club ging daarna met drie achterin spelen en toonde zo een heel ander gelaat bij het voetballen richting spionkop.

Opnieuw een driepunter

De Brugse aanvalsgolven volgden elkaar in sneltempo op, maar grote kansen bleven uit. Een kwartier voor tijd was het dan toch raak: na een goeie actie van Wesley Moraes verraste Jelle Vossen Nicolas Penneteau door met zijn linker in de korte hoek uit te halen: 1-0 en meteen ook de eindstand.

Het Blauw-Zwarte supporterslegioen kon dus opnieuw juichen in eigen huis en genoot vooral van topschutter Vossen, de bij de rust ingevallen Wesley en Rotariu, die 10 minuten voor tijd mocht opdraven en enkele mooie dingen liet zien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws