Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans verbaasd: “Nog nooit een ‘tifo’ gezien?”

Club-fans verbaasd Nog nooit een 'tifo' gezien

In aanloop naar de wedstrijd tussen Standard en AA Gent werd aangekondigd dat de Ultra’s Inferno van de Rouches ter ere van hun 20ste verjaardag zouden uitpakken met de grootste ‘tifo’ ooit in België. En toegegeven, het was een indrukwekkend beeld op Sclessin, maar de grootste tifo staat nog altijd op naam van de fans van Club Brugge.

Een échte tifo komt tot stand via de handen van duizenden supporters. Bij Club zorgt Blue Army voor het voorbereidende werk, maar kan alles tot op het laatste moment nog misgaan. Alleen wanneer alle supporters tegelijkertijd hun tifo-blaadje in de lucht steken, bekom je het gewenste overkoepelende effect.

Standard pakte tegen de Buffalo’s ongetwijfeld uit met het grootste spandoek ooit (60m op 30m) en zorgde daarnaast ook voor een tifo, zij het enkel in de spionkop. Ter vergelijking: Club pakte tegen Anderlecht uit met een tifo over het hele stadion.

Grootste spandoek ooit in België

Grootste tifo ooit in België

Blue Army pakte eerder ook al uit met een driedubbele tifo

Club-fans reageren op grootste ‘tifo’ ooit van Standard

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws