Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans maken overal indruk: “In Jan Breydel speel je tegen 12 of 13 man”

Club-fans met vlag (Club Brugge - Westerlo)

Zondagnamiddag om 14u30 geeft Club Brugge in een uitverkocht Jan Breydelstadion Sporting Charleroi partij. Daardoor zijn alle thuismatchen van Blauw-Zwart tot de play-offs uitverkocht. Daarmee wordt nog maar eens duidelijk dat Club over straffe supporters beschikt.

En ook bij de tegenstand is het Blauw-Zwarte legioen gevreesd. Ook Charleroi-verdediger Steeven Willems is zich bewust van de grote rol die het publiek in Jan Breydel kan spelen. “Ik heb in vier jaar Charleroi alleen nog maar verloren in Brugge. Maar het is ook een moeilijke verplaatsing, met de sfeer en het publiek… Je weet dat je daar met elf tegen twaalf of dertien man speelt”, stelt hij in L’Avenir.

En ook over de kwaliteiten van Club zelf is de Fransman duidelijk. “Club heeft individueel veel kwaliteiten, maar veel meer dan bij de andere topclubs maakt het collectief er het verschil. Dat maakt van hen de beste ploeg van België.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws