Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lachen met afwezigheid Teodorczyk: “Kijk nog eens in uw achterzak Poulain!”

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

De 63ste editie van de Gouden Schoen is een Blauw-Zwarte avond geworden. José Izquierdo, Łukasz Teodorczyk en Ruud Vormer waren de 3 topfavorieten, maar het was Joske die met de hoofdprijs aan de haal ging.

Naast Izquierdo vielen ook nog 3 andere Bruggelingen in de prijzen. De Brugse aanhang zag dat het goed was en kon dus uitgebreid vieren. Daarnaast werd er duchtig gereageerd op het feit dat Łukasz Teodorczyk zijn kat naar het Gala van de Gouden Schoen stuurde.

“Hij vindt wel de weg naar doel, maar blijkbaar niet naar Lint”, sneerde VTM-presentator Maarten Breckx. Bij Anderlecht waren ze er naar eigen zeggen niet van op de hoogte dat de 25-jarige Pool niet zou komen opdagen. Twitter leefde zich naar goede gewoonte helemaal uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws