Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wilde transferrecord breken voor speler in eigen land’

Vincent Mannaert interview (Club Brugge)

Club Brugge was er in de wintermercato vroeg bij om uit te pakken met versterkingen. De vacature van flankaanvaller bleef echter tot op de laatste dag openstaan. Al was het niet zo dat Blauw-Zwart geen verschillende transferpistes verkende.

Het zag er lang naar uit dat de transfer van Tal Ben Haim op transfer deadline rond zou geraken, maar in extremis werd die – ondanks een bod van meer dan 4 miljoen euro – dan toch nog afgeblazen. En zo was het Dorin Rotariu van Dinamo Boekarest die zijn handtekening bij de landskampioen zette.

Ook in eigen land zocht Club naar aanvallende versterking. Zo polste Blauw-Zwart bij Standard naar Junior Edmilson, maar een overgang van de Braziliaanse Belg zagen ze op Sclessin niet zitten.

Vervolgens richtte Club zijn vizier op Mathieu Dossevi. De speler en zijn entourage waren bereid om te praten, maar Standard-voorzitter Bruno Venanzi wilde na Adrien Trebel niet nog een sterkhouder naar een concurrent zien vertrekken. Volgens La Dernière Heure bood Club nochtans maar liefst 5 miljoen euro en was het dus bereid om zijn transferrecord te breken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws