Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge troeft Anderlecht ook in dit lijstje af

Club Brugge troeft Anderlecht ook in dit lijstje af

Club Brugge en Anderlecht hebben op dit moment beide 52 punten, maar Michel Preud’homme & co staan aan de leiding omdat ze één match meer wonnen dan de Brusselaars. Ook naast het veld troeft Blauw-Zwart Paars-Wit af.

Volgens berekeningen van Deportes & Finanzas kon Club Brugge in januari rekenen op het meeste interacties (likes, retweets, reacties) op Twitter. Anderlecht is tweede met 548 interacties minder, terwijl Standard het podium vervolledigt.

Op Facebook heeft Anderlecht meer dan 1 miljoen likes, maar dat komt vooral door Mahmoud ‘Trezeguet’ Hassan. Hij wordt momenteel uitgeleend aan Moeskroen, maar zijn komst naar het Astridpark bracht een grote stroom aan Egyptische likers met zich mee. Club heeft 285.000 likes. Wat betreft de supportersaantallen in de stadions zelf kent Club al jaren zijn gelijke niet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws