Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge probeerde te stunten door oude bekende terug te halen’

Club-fans 1891 blauwe vlagjes (Club Brugge - Genk)

Club Brugge bewandelde de voorbije weken heel wat pistes in de zoektocht naar een nieuwe flankaanvaller. Dorin Rotariu is de man die uiteindelijk tekende, maar in de pers verschenen ook de namen van Tal Ben Haim, Martin Benitez, Matthieu Dossevi, Junior Edmilson en Josef Martinez. En dan raakt nu nog bekend dat Club in het slot van de wintermercato nog voor een stunt probeerde te zorgen.

La Dernière Heure kwam te weten dat Blauw-Zwart ook geprobeerd heeft om Nabil Dirar terug te halen. De ondertussen 30-jarige winger speelde al van 2008 tot januari 2012 voor Club, een periode die met ups en downs verliep. Hij werd uiteindelijk voor 7,5 miljoen euro verkocht aan AS Monaco, waar hij nog altijd speelt.

Dit seizoen kwam Dirar nog maar weinig aan bod, wat Vincent Mannaert ertoe aanzette aan te kloppen bij Dirar, zijn manager en Filips Dhondt, algemeen directeur van Monaco en in het verleden ook manager van Club Brugge. Club wilde Dirar voor zes maanden huren, maar stuitte op een njet van de Monegasken. Die rekenen nog op Dirar in volle titelstrijd en wilden hem dus niet laten vertrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws