Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge pakt uit met bijzonder mooie geste voor Timmy Simons

Timmy Simons met Club-sjaal

Timmy Simons werd op het Gala van de Gouden Schoen bekroond met een dik verdiende Lifetime Achievement Award. “Of dit mijn laatste maanden zijn als profvoetballer? Dat moet je aan de president vragen”, lachte onze aanvoerder in Lint. Bart Verhaeghe zal alleszins niet moeilijk doen als de middenvelder straks komt aankloppen…

Neen, het voetbalpensioen van Simons is nog altijd géén uitgemaakte zaak. De oudste Rode Duivel ooit voelt zich nog altijd goed in zijn vel en beslist na de reguliere competitie of hij nog een jaartje langer doorgaat. Als hij de komende maanden fit blijft, is de kans groot dat hij ook volgend seizoen nog tussen de lijnen loopt in Jan Breydel.

Volgens Het Nieuwsblad wil Club zijn kapitein als blijk van waardering zonder enig probleem een extra jaar aan boord houden. De toekomst van Simons ligt dus volledig in zijn eigen handen. In de tussentijd blijft Blauw-Zwart speuren naar een geschikte opvolger, een zoektocht die de voorbije jaren geen grote successen met zich meebracht. Al weet je maar nooit dat Tomás Pina straks komt bovendrijven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws