Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge mag zich aan bod op aanvaller verwachten’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge pakte in de wintermercato uit met zes nieuwe aanwinsten en versterkte de kern dus in de breedte. Daarnaast zijn er nog heel wat huurlingen, waarvan het erg onwaarschijnlijk is dat ze straks allemaal opnieuw in Jan Breydel staan. Eén van hen, Bernie Ibini, mag zich alvast verwachten aan een aanbod van Sydney FC.

In de zomer van 2015 streek Ibini – je weet wel, de boezemvriend van Mathew Ryan – in Brugge neer. Een kuitbeenbreuk op stage gooide echter roet in het eten voor de Australische flankaanvaller, waardoor we hem nooit aan het werk zagen.

Blauw-Zwart besliste vervolgens om de 24-jarige winger bij zijn ex-club te stallen, waar hij tot dusver 3 keer scoorde in 320 speelminuten. Volgens Fairfax Media zal Sydney FC in de zomer sowieso een bod uitbrengen op Ibini. De vleugelspits ligt na dit seizoen nog één jaar onder contract bij Club.

Ibini zelf wacht rustig af. “Momenteel is het moeilijk te zeggen, het seizoen duurt nog een tijdje en er kan nog veel gebeuren. Natuurlijk geniet ik van mijn tijd bij Sydney. We zullen zien wat er gebeurt. Brugge heeft nog niet echt met mij gesproken. Ik ben nu vooral blij dat ik opnieuw op het veld sta.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws