Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge hoeft niet op Lombaerts te hopen: “Anders pakken ze mijn bar af”

Waarom Anderlecht voorligt op Club Brugge in de strijd om Lombaerts

Het zou goed kunnen dat komende zomer Björn Engels en Stefano Denswil Club Brugge zullen verlaten, gezien de interesse die de twee al sinds vorige zomer trekken. Met het vastleggen van German Mera anticipeerde Club daar al deels op, maar een extra centrale verdediger kan volgend seizoen nog wel welkom zijn. En dan valt misschien opnieuw de naam van Nicolas Lombaerts.

Het Brugse jeugdproduct mocht ook in de winter niet vertrekken van Zenit. “Ze hebben me nu beloofd dat ik deze zomer sowieso mag vertrekken naar een club waar ik zelf naartoe wil gaan”, geeft hij nu echter aan in Fan. “Ik reken erop dat ze hun belofte nakomen.”

Maar helaas lijkt KV Oostende nu al het pleit voor Lombaerts gewonnen te hebben. Hij legt ook uit waarom. “Het is dicht bij huis en ik zou neutraal blijven. Teken ik voor Anderlecht of AA Gent, dan zou ik het mogen horen in Brugge. Teken ik in Brugge, dan pakken ze me wellicht de bar af die naar mij genoemd is in de Ghelamco Arena. Plus, ik heb wel sympathie voor Marc Coucke.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws