Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge heeft momenteel een streepje voor op Anderlecht”

Club-fans rookbom (Club Brugge - Anderlecht)

Na het verlies op het veld van Sporting Lokeren afgelopen zondag, moet Club Brugge de rivaal uit Brussel opnieuw naast zich aan de leiding dulden. Met de play-offs in zicht belooft het dus nog spannend te worden.

Ondanks het feit dat blauw-zwart twee van zijn laatste drie wedstrijden verloor, ziet Franky Van der Elst het nog positief in. “Toch denk ik dat op basis van wat Club Brugge en Anderlecht al getoond hebben, Club momenteel een streepje voor heeft”, aldus Van der Elst in Het Nieuwsblad.

Volgens onze ex-speler moet Club wel eens gaan winnen in het Constant Vanden Stockstadion. “De strijd om het kampioenschap zal dit jaar sowieso bijzonder spannend worden en daarom denk ik dat Club dit jaar eens de uitwedstrijd bij Anderlecht zal moeten winnen om het uiteindelijk te halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws