Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge evenaart straf record uit periode 1985-1988: “Dat staat mooi”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge won zondag nipt van Sporting Charleroi (1-0), maar dat was niet alles. Doordat blauw-zwart opnieuw tot scoren kwam, evenaarde het ook een record dat al sinds de periode 1985-1988 standhoudt.

Thuis tegen Charleroi scoorde Club Brugge al voor de 54ste thuiswedstrijd op rij. Heel erg straf, want dat is een evenaring van het record uit de periode 1985-1988. Over twee weken, thuis tegen Zulte Waregem, kan Club zijn record scherper stellen.

Het klonk alvast als muziek in de oren bij Ruud Vormer. “Ja, blijkbaar hebben we dat record geëvenaard. 54 wedstrijden op rij kunnen scoren, dat staat toch mooi en is heel goed”, aldus de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws