Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement over ‘grootste talent van Club Brugge’: “Hij kan nog een hele grote evolutie maken”

Philippe Clement (Club Brugge)

Er loopt heel wat talent rond in het Jan Breydelstadion, maar om het te maken in het eerste elftal heb je natuurlijk meer dan talent alleen nodig. Assistent-trainer Philippe Clement meent dat één jongen in het bijzonder het nog ver kan schoppen: Wesley Moraes.

De nog steeds maar 20-jarige Braziliaan viel afgelopen zondag beresterk in tegen Sporting Charleroi. Wesley gaf een assist en hielp Club zo aan de zege. Nu komt het er voor de aanvaller op aan om te bevestigen.

Clement gelooft alvast in hem. “Een jongen die nog een hele grote evolutie kan maken, is Wesley. Het is iemand met veel kwaliteiten, maar hij heeft ze tot op heden nog te weinig kunnen laten zien in het eerste elftal”, aldus onze assistent toen hij bij Proximus TV de vraag ‘wie zie jij als het grootste talent bij Club Brugge?’ kreeg.

“Hij is nog heel jong en mensen durven al eens te verschieten als ze zijn leeftijd zien. Omwille van zijn uiterlijk – Wesley is groot en sterk – durven mensen soms te vergeten dat hij nog steeds maar 20 jaar oud is.” Bekijk het fragment hieronder, vanaf 5:01.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws