Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Butelle hoopt op contractverlenging, maar bestuur Club laat hem wachten’

Ludovic Butelle megafoon (Club Brugge - Kortrijk)

Zet Ludovic Butelle binnenkort zijn krabbel onder een contractverlenging of niet? Als het van de doelman afhangt, is de contractverlenging morgen al een feit. Maar het bestuur van Club Brugge wil liever nog even afwachten.

Club nam Butelle in januari 2016 over van het Franse Angers. De Fransman tekende een overeenkomst van 2,5 seizoenen, mét optie op een bijkomend jaar. Toen die contractverlenging zes maanden na zijn komst niet gelicht werd, had Butelle het daar moeilijk mee in het begin van dit seizoen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Ondertussen herpakte onze eerste doelman zich en hoopt hij vurig op een contractverlenging. “Binnenkort goed nieuws”, postte hij op Instagram. Club Brugge verlengde het contract van Butelle nog niet, maar er vond een goed gesprek tussen alle partijen plaats.

Evaluatie na het seizoen

De afspraak is dat Club na afloop van dit seizoen zal samenzitten met Butelle om de samenwerking te evalueren, zo weet de krant. De Fransman kreeg daarbij wel geen enkele garantie op een contractverlenging.

Bientot une bonne nouvelle 🙏🏻 #clubbrugge #football #enjoy

Een foto die is geplaatst door Butelle Ludovic (@butellos) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws