Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp schuift deze speler van Club vooruit als favoriet voor de Gouden Schoen

Johan Boskamp (analist) (2)

Het kan haast niet anders dat er woensdagavond een speler van Club Brugge verkozen wordt tot Gouden Schoen van het jaar 2016. Blauw-zwart kende een beresterk jaar en ook volgens analist Johan Boskamp zal er een speler van Club met de trofee naar huis gaan.

“Het zal sowieso iemand van Club Brugge worden”, zegt de Nederlander in Het Belang van Limburg. “Je kan dan geen andere favoriet aanduiden dan Izquierdo. Of misschien Ruudje Vormer. Al is dat eerder omdat hij een cultheld is. Daarna is het ver zoeken naar een nummer drie.”

Dat Izquierdo een terechte winnaar zou zijn, is duidelijk volgens Boskamp. “Het is in ieder geval wel leuk om naar te kijken. Dat komt omdat hij zo onvoorspelbaar is. Daardoor heeft hij iets extra’s, iets waarvoor je naar het stadion komt. Hij heeft scorend vermogen, een actie waarmee hij binnen- én buitenom kan gaan, een voorzet, …”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws