Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Borkelmans komt met emotioneel verhaal over zoon die als Club-fan over de schreef ging: “Ik heb gefaald”

Begin vorig jaar werd Jelle Borkelmans, de zoon van Brommerke, veroordeeld tot een levenslang rijverbod voor het rijden onder invloed van cocaïne en cannabis. Tot overmaat van ramp moest Jelle als één van de leidinggevende figuren van de Brugse hooligans de gevangenis in voor zijn rol in de vechtpartij na de match tegen Napoli.

“Ik mag het zo niet zeggen, maar als vader heb je dan het gevoel: ik heb gefaald”, vertelt een emotionele Borkelmans in De Kleedkamer. “Ik weet dat Jelle fouten heeft gemaakt, maar ik heb hem tot vandaag gesteund. Het blijft mijn kind. Dat pakt niemand van mij af. Niemand.”

“Ik ben mijn zoon gaan opzoeken in de cel, maar toen ik daar buitenkwam was ik echt kapot”, gaat Borkelmans verder. Gelukkig vond onze ex-speler steun bij onder meer Franky Van der Elst en Gert Verheyen.

“Ik heb heel veel aan hen te danken, net als aan mijn vrouw.” Intussen gaat het beter met Jelle. “Hij stelt het goed: hij heeft werk, woont samen en heeft een kindje.” Je kan het bewuste fragment hier herbekijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws