Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blessure-update Anthony Limbombe

Anthony Limbombe truitje-trek (Club Brugge - Westerlo)

Bij gebrek aan fitte flankaanvallers zag Michel Preud’homme in het begin van het seizoen geen andere oplossing dan Anthony Limbombe veelvuldig te laten opdraven. De 22-jarige winger kampte echter sinds het begin van het seizoen al met pubalgie.

Intussen is onze flankaanvaller succesvol geopereerd om zo de pijn in de streek van de buikspieren te verminderen. Preud’homme gaf twee weken geleden aan dat Club zijn vleugelspits tegen het midden van de Play-Offs hoopt te recupereren, maar in HLN klinkt de voorspelling minder rooskleurig en wordt er rekening gehouden met een scenario waarbij Limbombe pas na dit seizoen helemaal terug is.

Hoe dan ook is het hoopgevend dat Limbombe maandag de looptraining kon hervatten. José Izquierdo en Lior Refaelov bleven dan weer binnen. Onze Gouden Schoen deed dat uit voorzorg, terwijl onze Israëlische flankaanvaller herstelt van een trap tegen de enkel die hij tegen Zulte Waregem incasseerde. Het is voorlopig nog niet zeker of Rafa de moeilijke uitmatch van komende zaterdag tegen KRC Genk haalt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws