Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-spelers laten zich uit over Dorin Rotariu

Dorin Rotariu (Dinamo Boekarest)

Met de komst van Dorin Rotariu naar Club Brugge is de Jupiler Pro League alweer een Roemeen rijker. Ook Standard heeft er sinds deze wintermercato met Razvan Marin één in de rangen. En Anderlecht haalde afgelopen zomer met recordaankoop Nicolae Stanciu en Alexandru Chipciu al twee Roemenen naar het Astridpark. 

De twee Anderlecht-spelers kennen Rotariu onder meer van bij de Roemeense nationale ploeg, die momenteel door ex-Club-trainers Christoph Daum en Rudi Verkempinck gecoacht wordt.

“De Belgische competitie is een goeie bestemming voor Dorin”, oordeelt Stanciu. “Want de Jupiler Pro League is een sterke competitie.” Ploegmaat Chipciu verwacht wel wat van de winteraanwinst van Blauw-Zwart. “Hij heeft bij Dinamo Boekarest bewezen dat hij een goeie speler is”, klinkt het in de Roemeense pers. Je kan hier kennismaken met onder meer de 10 mooiste goals van Rotariu.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws