Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Alleen hij verdient de Gouden Schoen”

Vossen - Limbombe - Izquierdo - Claudemir - Van Rhijn - Poulain

Op 8 februari wordt opnieuw de Gouden Schoen uitgereikt. Vrijwel iedereen lijkt het erover eens dat de trofee naar een speler van Club Brugge moet gaan, nadat het in 2016 de titel veroverde, de bekerfinale bereikte en ook als leider het kalenderjaar afsloot.

Ook Jacques Sys, de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, vindt dat de Gouden Schoen naar Brugge moet gaan. En hij weet ook welke speler hem moet winnen. “Izquierdo is de spectaculairste voetballer in onze competitie. Alleen hij verdient die Gouden Schoen”, stelt Sys duidelijk.

“Izquierdo was de bepalende man in het behalen van de kampioenstitel en zal dus zeker veel punten scoren in de eerste stemronde. Lukasz Teodorczyk zal in de tweede stemronde ook wel flink wat punten behalen, wellicht zelfs winnen, maar dat zal niet genoeg zijn voor het totaal, vermoed ik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws