Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zes youngsters mogen mee op het vliegtuig naar Sotogrande

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge stapt om 16u op het vliegtuig richting Sotogrande, waar Blauw-Zwart zich net zoals de voorbije jaren onder de Spaanse zon zal klaarstomen voor de tweede helft van het seizoen. Michel Preud’homme neemt uiteraard zijn voltallige A-kern mee, maar ook enkele youngsters reizen mee af.

Zo zullen nieuwkomers Ethan Horvath (21) en Carlos Strandberg (20) voor het eerst kennismaken met hun nieuwe ploegmaats. Behalve de twee winteraanwinsten reizen ook zes trainees mee: Thibault Vlietinck, Terry Osei-Berkoe, Ahmed Touba, Laurent Lemoine, Jellert Van Landschoot én Niels Verburgh. In vergelijking met de zomer zijn Daouda Peeters en Dennis Van Vaerenbergh er dus voorlopig niet meer bij.

Philippe Clement toont zich in Het Nieuwsblad alvast tevreden over de evolutie van de jonkies. “Twee jaar na het duo Engels-Mechele blijkt dat weer een talentvolle lichting zich aandient”, zegt hij. “Niet dat die jongens stilaan klaar zijn voor het eerste elftal, maar met die stages verkleinen we wel de stapjes.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws