Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Westerlo meldt zich voor Club-spits

Mathijssen heeft een plan Tja, reglementair is dat toegelaten

De kans is groot dat Westerlo en Moeskroen straks onder elkaar uitvechten wie naar 1B zal degraderen. De Kemphanen hopen dat Club hen straks een handje helpt om het degradatiespook te verslaan.

Tot dusver geen nieuwe gezichten bij Westerlo. Sinds Soudal de overname van de club afblies en Vic Swerts zich terugtrok als voorzitter, staat Westerlo er op financieel vlak niet goed voor.

Toch hoopt Jacky Mathijssen straks met Carlos Strandberg een nieuwe aanvaller te mogen verwelkomen. De ex-spits van CSKA Moskou vertoeft momenteel met Club Brugge in Spanje, maar wordt – behoudens een verpletterende indruk op stage – tot het einde van het seizoen uitgeleend aan een Belgische eersteklasser.

On speaking terms

“Het is zo dat we met Vossen, Diaby en Wesley al drie centrumspitsen hebben”, legt Michel Preud’homme uit in HLN. “Dus gaan we eind januari samen met Carlos beslissen wat we doen. Blijft hij met de mogelijkheid dat hij niet veel zal spelen en zelfs niet geselecteerd zal zijn? Of wil hij het volgende half jaar effectief speelminuten verzamelen? Dat heb ik hem ook zo uitgelegd.”

Sint-Truiden en Westerlo werden genoemd als kandidaten, maar De Kanaries zijn niet langer een optie omdat ze met Sébastien Bruzzese, Brandon Mechele en Boli Bolingoli al het maximum van 3 spelers huren van dezelfde ploeg. In ‘t Kuipje ruiken ze dan ook hun kans. “We zijn on speaking terms”, bevestigt algemeen raadgever Wim Van Hove aan Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws