Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen vol vertrouwen: “We willen een gouden zaak doen”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Jelle Vossen kende een moeilijk seizoensbegin, maar vond naarmate het seizoen vorderde zijn killerinstinct terug. De 27-jarige Limburger liet zich op winterstage uit over de titelstrijd, die volgens hem ongetwijfeld weer spannend zal worden.

Na de bekeruitschakeling en de teleurstellende Champions League campagne gaat Club Brugge zonder twijfelen vol voor het verlengen van zijn landstitel. “De situatie is vergelijkbaar met vorig jaar. Toen hadden we ook een mindere start en een mooie reeks voor Nieuwjaar. Die goeie resultaten hebben we toen doorgetrokken en dat willen we nu ook doen. Vorig jaar was er misschien wel meer druk omdat de vorige titel zo lang geleden was. Dat is nu een beetje anders, maar we willen hetzelfde verhaal schrijven.”

“We staan op de eerste plaats en willen die vasthouden”, gaat de Brugse spits verder. “Anderlecht wordt misschien wel onze grootste concurrent. Het belooft een spannende race te worden. Het programma oogt nog wel moeilijk, maar als we die negen matchen nog winnen, doen we een gouden zaak tegen rechtstreekse concurrenten. We kunnen overal winnen, maar we moeten op verplaatsing nog wat meer onze wil kunnen opleggen. Dat is een mooie uitdaging voor Club. We zitten in een goeie flow en ik denk absoluut dat wij kampioen worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws