Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Carlos Strandberg: geen katje om zonder handschoenen aan te pakken

(VIDEO'S) - Carlos Strandberg geen katje om zonder handschoenen aan te pakken

In de zomer van 2014 was Carlos Strandberg ei zo na een speler van Dortmund, maar in extremis sprong de transfer bij de medische testen af. “Hartproblemen”, klonk het. Club Brugge testte de jonge Zweed echter uitvoerig en merkte geen problemen op bij de spits.

Als we de Zweedse scout Oyvind Johansen mogen geloven, heeft Club met Strandberg een echt ‘beest’ binnengehaald. “Hij combineert spieren met snelheid, en hij respecteert geen enkele verdediger op het veld. Vaak zie je jongeren die hun kans krijgen op het hoogste niveau gewoon accepteren dat ze trappen krijgen. Aarzelend en onzeker zijn geen woorden die bij Strandberg passen. Hij is een versnellende tank die recht over de verdediger loopt als die er niet klaar voor is.”

Onderstaande video’s tonen dat de winteraanwinst – die straks mogelijk eerst uitgeleend wordt – geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken (1), zijn speelstijl (2) en één van zijn beste matchen voor Zweden (3).

Strandberg in conflict met zijn ploegmaat

De speelstijl van Strandberg

Een topprestatie bij de U21 van Zweden

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws