Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Beelden bewijzen het: de fratsen van Lex Immers toveren een glimlach op je gezicht

(VIDEO'S) - Beelden bewijzen de fratsen van Lex Immers toveren een glimlach op je gezicht

Club Brugge mocht zaterdagavond Lex Immers verwelkomen op stage in Sotogrande. De 30-jarige aanvallende middenvelder moet straks de concurrentie aangaan met Hans Vanaken. BlauwZwartFans stuitte in zijn zoektocht naar meer informatie over onze winteraanwinst op heel wat amusante beelden.

Interviews met Immers zullen zelden vervelen. De ervaren middenvelder heeft het hart op de tong en antwoordt zonder omwegen. “Of ik mezelf asociaal vind? Nee, ik hou wel van een potje schreeuwen, een potje ordinair. Meer niet.”

Na een 3-2 overwinning tegen Ajax bouwde Immers in het Supportershome van ADO een serieus feestje. “Wij gaan op Jodenjacht”, klonk het. De Hagenees zag er zelf geen graten in en de supporters vonden het geweldig. Uiteindelijk schorste de KNVB hem voor 4 speeldagen.

De man van het volk kan niet alleen met een bal, maar ook met pijltjes overweg. Als hij zijn voetbalschoenen straks aan de haak hangt, overweegt hij een dartcarrière. De voorbije jaren organiseerde hij zelf ook al enkele darttoernooien.

Immers is nooit verlegen om een grapje. Dat bewees hij toen hij in zijn periode bij Feyenoord ploegmaats Terence Kongolo en Jean-Paul Boëtius beetnam in ware “Foute Vrienden”-stijl.

Naast bovenstaande amusante beelden zijn wij natuurlijk vooral geïnteresseerd in Lex als voetballer. Dat hij zijn winnaarsmentaliteit koppelt aan de nodige werkkracht zal Jan Breydel graag zien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws