Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Niels Destadsbader maakt zich niet populair bij Club-fans

Niels Destadsbader maakt zich niet populair bij Club-fans

Sinds 2 januari neemt Niels Destadsbader de presentatie van Ligt er Flan op de Mont Blanc? voor zijn rekening. Het amusementsprogramma op VTM is de opvolger van Is er Wifi in Tahiti?

Twee nobele onbekenden krijgen het gezelschap van drie BV’s en kunnen bij winst een reis in de wacht slepen. Bij de kennismaking met de kandidaten kon Destadsbader het niet laten om te lachen met Wesley Sonck.

“Met Wesley zit er iemand naast jou die ook heel slecht tegen zijn verlies kan. Hij heeft nochtans bij Club Brugge gespeeld, dus hij weet wat het is om te verliezen”, klonk het. Woorden die de presentator heel wat verwijten op sociale media opleverden, al zijn er ook Club-fans die er de humor van inzien. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws