Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Mechele scoort op zijn verjaardag voor Sint-Truiden

(VIDEO) - Mechele scoort zijn eerste doelpunt voor Sint-Truiden

Door een gebrek aan speelgelegenheid bij Club Brugge verhuisde Brandon Mechele naar Stayen. De Truienaars kunnen tot het einde van het seizoen beroep doen op de diensten van de centrale verdediger, maar hebben geen aankoopoptie.

Mechele viert vandaag zijn 24ste verjaardag en doet dat in stijl! Tegen KV Oostende tekende de Blauw-Zwarte kanarie op het half uur voor het openingsdoelpunt. De Bruggeling kopte een hoekschop van Stef Peeters via de rug van Landry Dimata in doel. Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese, de twee andere Brugse huurlingen, startten op de bank. STVV won de match met 3-0.

Mechele scoort tegen KV Oostende


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws