Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Kijk hoe Coopman Zulte Waregem voorbij Eupen schiet

(VIDEO) - Kijk hoe Coopman Zulte Waregem voorbij Eupen schiet

Woensdagavond was een bevroren Regenboogstadion het decor voor de bekermatch tussen Zulte Waregem en Eupen. Uiteindelijk trok Essevee aan het langste eind in de heenwedstrijd van de halve finale in de Croky Cup. Met dank aan Sander Coopman!

Na 78 minuten stond de brilscore nog altijd op het bord en dus besloot Fancky Dury om in te grijpen. Zo bracht hij Coopman en Gueye in de ploeg ten koste van Cordaro en Lerager. De Brugse huurling bedankte vier minuten voor tijd met de winnende treffer en kroonde zich zo tot Man van de Match.

“Mijn eerste poging, met de hak, mislukte”, is Coopman eerlijk tegenover HLN. “Maar vervolgens stond ik op de juiste plaats. Glimlachte ik net voor ik de bal binnentrapte? Waarschijnlijk omdat ik wist dat hij erin ging. De keeper (Babacar Niasse, nvdr) lag al op de grond en mijn positie was perfect. Hopelijk heb ik de trainer met deze goal een signaal gegeven dat ik er nog ben.”

De 21-jarige middenvelder hoopt straks een rol van betekenis te spelen op de Heizel. “Ik was er al twee keer als speler van Club Brugge, maar toen moest ik vanuit de tribune toekijken. Daarom is de drang nu groot om opnieuw de finale te bereiken. Dan beleef ik het hopelijk van dichterbij. We hebben alvast een grote stap gezet. Nu moeten we het afmaken in de terugwedstrijd.”

Coopman scoort tegen Eupen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws