Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Kijk hoe Club Brugge en Werder Bremen de punten deelden

(VIDEO) - Kijk hoe Club Brugge en Werder Bremen de punten deelden

Club Brugge speelde maandagavond zijn eerste oefenmatch in het Spaanse Sotogrande. De brilscore bleef lang op het bord staan tegen Werder Bremen, maar uiteindelijk werd het alsnog 1-1 door late doelpunten van Johannes Eggestein en Lex Immers.

Michel Preud’homme stuurde in de eerste helft zijn type-ploeg tussen de lijnen, enkel de geblesseerde Ricardo van Rhijn ontbrak. Blauw-Zwart was heer en meester voor de rust, maar kreeg het in de tweede periode – weliswaar met een experimenteel elftal – moeilijker om kansen te creëren tegen de stugge Duitsers. Onderstaand de samenvatting. Donderdag speelt Club om 18 uur zijn tweede en laatste oefenmatch van deze stage tegen Freiburg.

Samenvatting Werder Bremen – Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws