Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Izquierdo geeft Club-fans hoop voor Slag om Vlaanderen

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Negentien doelkansen tegen twee… En toch had Club Brugge op het scorebord weinig overschot tegen Waasland-Beveren. Gelukkig was er die flits van de onvermijdelijke José Izquierdo.

Een kwartier voor tijd pakte de topfavoriet voor de Gouden Schoen uit met een heerlijke actie en dito goal: 2-1! “Het doet heel veel deugd om te scoren. Op Standard had ik hard gewerkt gedurende de wedstrijd, maar dat kon ik niet bekronen met een doelpunt. En je wil toch altijd persoonlijk bijdragen en aan je statistieken werken, want dat geeft vertrouwen”, vertelt de Colombiaan op de officiële site.

“Hadden we gelijk gespeeld, dan voelde dit – met alle respect voor Waasland-Beveren – meer aan als een verlies. Dus ik ben blij dat we nog de drie punten pakten. Uiteindelijk werd de hiërarchie gerespecteerd, Club domineerde en won verdiend.”

Opvallend aan zijn doelpunt tegen de Waaslanders was dat het van linkse makelij was. “De laatste keer dat ik met links scoorde was in de wedstrijd tegen Eupen. Daarvoor was het in de wedstrijd tegen Gent. Ik hoop dat ik nogmaals zo’n wedstrijd op Gent kan spelen zoals vorig jaar in de Play-Offs.” De Buffalo’s zijn bij deze dus gewaarschuwd, want als Joske zondag zijn duivels ontbindt, is een 1-4 nooit veraf.

Herbekijk de knappe goal van Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws