Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Had Club hier een penalty moeten krijgen?

(VIDEO) - Had Club hier een penalty moeten krijgen

Club Brugge zag zondagnamiddag een einde komen aan zijn ongeslagen reeks van dertien wedstrijden door een 2-0 nederlaag tegen AA Gent. Blauw-Zwart kreeg enkele goeie kansen in de Ghelamco Arena, maar had zijn efficiëntie in Jan Breydel laten liggen. 

Zoals in quasi élke Slag om Vlaanderen waren er ook deze keer enkele dubieuze fases. Zo zorgde onder meer onderstaande balbehandeling van Stefan Mitrović voor discussie op sociale media.

De centrale verdediger van de Buffalo’s wilde in het begin van de tweede helft de bal ontzetten na een voorzet van Dion Cools, maar schoot daarbij tegen zijn eigen arm aan. Scheidsrechter Nicolas Laforge zag er geen graten in en liet begaan. Strafschop of niet? Oordeel vooral zelf…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws