Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Gewezen doelman Club Brugge stopt definitief: “Ik weeg intussen 110 kg”

HAHA! Verbauwhede bewijst dat hij nog altijd een showkikker is

Glenn Verbauwhede was van 1997 tot 2011 speler van Club Brugge, maar kwam slechts 10 keer in actie bij de eerste ploeg van Blauw-Zwart. Bij KV Kortrijk (65) en Westerlo (21) mocht hij al wat vaker opdraven. In 2013 koos het flamboyante sluitstuk voor een Afrikaans avontuur, waar hij intussen een punt achter gezet heeft.

In Zuid-Afrika stond Verbauwhede nog drie jaar tussen de palen: bij Mamelodi Sundowns, Free State Stars en Maritzburg United. Onder meer door blessures haalde de Belgische goalie echter nooit meer zijn beste niveau.

Volgens HLN heeft de Brugse ex-keeper al enkele maanden geleden zijn voetbalschoenen aan de haak gehangen. In april speelde het 31-jarige woelwater zijn laatste wedstrijd. Verbauwhede pendelt dezer dagen tussen België en Zuid-Afrika, waar hij met een vriend een evenementenbureau runt.

“Ik heb geen spijt van mijn beslissing, want nu heb ik tijd voor een boel andere dingen. Ik weeg inmiddels 110 kg”, lacht Verbauwhede. Omdat we er maar geen genoeg van krijgen, blikken we nog eens terug op een memorabel moment uit de carrière van de goedlachse doelman. Het filmpje dat serieus op de lachspieren werkt, is intussen meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws